- Po22. 04.
- Chleb,barszcz biały z kiełbasą i jakiem,
kompot; (owoce w zmiennych
proporcjach śliwki bez pestek, wiśnie bez pestek, truskawki, czerwonej
porzeczki) - Wt23. 04.
- Ryż,strogonow,surówka z kapusty pekinskiej,kompot; (owoce w zmiennych
proporcjach śliwki bez pestek, wiśnie bez pestek, truskawki, czerwonej
porzeczki) - Śr24. 04.
- Keebab,kompot; (owoce w zmiennych
proporcjach śliwki bez pestek, wiśnie bez pestek, truskawki, czerwonej
porzeczki) - Cz25. 04.
- Pizza z warzywami,szynką,kompot; (owoce w zmiennych
proporcjach śliwki bez pestek, wiśnie bez pestek, truskawki, czerwonej
porzeczki)KONKURS MOTORYZACYJNY - Pt26. 04.
- Zapiekanka z tuńczykiem,
kompot; (owoce w zmiennych
proporcjach śliwki bez pestek, wiśnie bez pestek, truskawki, czerwonej
porzeczki) - So27. 04.
- Nieczynna
- Ni28. 04.
- Nieczynna
Alergeny
Informujemy, że w naszej stołówce szkolnej, przygotowując codzienne posiłki, wykorzystujmy składniki, które mogą powodować alergie lub reakcje nietolerancji. Należą do nich :
1. Mąki zawierające gluten tj. z pszenicy, żyta, jęczmienia, owsa, orkiszu i produkty pochodne.
2. Jaja i produkty pochodne.
3. Ryby i produkty pochodne.
4. Produkty zawierające niewielkie ilości orzechów arachidowych, włoskich, laskowych, migdałów, pistacji.
5. Produkty zawierające niewielkie ilości soi, sezamu, gorczycy.
6. Mleko i produkty pochodne.
7. Seler i produkty pochodne.