- Książka z przepisami
- Upowszechnianie mobilności w Portugalii
- Ewaluacja wyjazdu do Portugalii
- Portugalia jest już naszym wspomnieniem
- Portugalskie smaki
- Słoneczny pobyt w Lizbonie
- Ola Lisboa!
- Relacja z Portugalii
- Upowszechnianie mobilności we Francji
- Szkolenie molekularne
- Wizyta w Krakowie
- Warsztaty kulturowe w Sandomierzu
- Street Food
- Witamy w Weryni
- Food Redefined- program wizyty
- Street Food - plakat
- Warsztaty żywieniowe na Uniwersytecie Rzeszowskim
- Bezcenne wspomnienia z Francji
- Francuskie smaki
- Bonjour Werynia
- Plan wizyty we Francji
- Rekrutacja: Francja
- Risotto z mątwy
- Ewaluacja wyjazdu do Chorwacji
- Kulinarna podróż
- Fotosafari przez dolinę Neretwy
- Poznajemy nową definicję żywności
- Plan wizyty w Chorwacji
- Rekrutacja: Chorwacja
- Świąteczne potrawy
- Początek kulinarnej podróży
- Konkurs
- Dary jesieni
- Polskie logo
- Blog
- O projekcie
- Plan wizyty w Portugalii
Rekrutacja: Francja
REGULAMIN_REKRUTACJI_Food_Redefined
Ogłoszenie o rekrutacji do projektu „Food Redefined” o numerze 2020-1-PL01-KA229-081707_1 realizowanego na zasadach Programu Erasmus+ sektor Edukacja szkolna - akcja KA229 dla uczniów, którzy będą uczestniczyć w mobilności w Francji w terminie maj-czerwiec 2022 r.
Zapraszamy do udziału w projekcie osoby z obecnych klas I, II i III Czteroletniego i Pięcioletniego Technikum, kształcące się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Nabór rozpoczyna się 28 marca 2022 r. i będzie trwał do 31 marca 2022 r. Udział w projekcie jest darmowy i w 100% finansowany ze środków europejskich.
Formularz zgłoszeniowy do udziału w projekcie należy składać w terminie 28-30 marca 2022 r. w sekretariacie szkoły.