- Książka z przepisami
- Upowszechnianie mobilności w Portugalii
- Ewaluacja wyjazdu do Portugalii
- Portugalia jest już naszym wspomnieniem
- Portugalskie smaki
- Słoneczny pobyt w Lizbonie
- Ola Lisboa!
- Relacja z Portugalii
- Upowszechnianie mobilności we Francji
- Szkolenie molekularne
- Wizyta w Krakowie
- Warsztaty kulturowe w Sandomierzu
- Street Food
- Witamy w Weryni
- Food Redefined- program wizyty
- Street Food - plakat
- Warsztaty żywieniowe na Uniwersytecie Rzeszowskim
- Bezcenne wspomnienia z Francji
- Francuskie smaki
- Bonjour Werynia
- Plan wizyty we Francji
- Rekrutacja: Francja
- Risotto z mątwy
- Ewaluacja wyjazdu do Chorwacji
- Kulinarna podróż
- Fotosafari przez dolinę Neretwy
- Poznajemy nową definicję żywności
- Plan wizyty w Chorwacji
- Rekrutacja: Chorwacja
- Świąteczne potrawy
- Początek kulinarnej podróży
- Konkurs
- Dary jesieni
- Polskie logo
- Blog
- O projekcie
- Plan wizyty w Portugalii
Kuchnia przyszłości to dania pełne urody, wykwintne i wyśmienite. Tą zasadę zastosowali nasi uczniowie, którzy pod kierunkiem pani Anny Tęczy w łatwy i szybki sposób skomponowali na talerzach dania, do przygotowania których użyli kwiatów i owoców cukinii, śliwek, grzybów, dyń oraz wiele innych „darów jesieni".
Z wymienionych surowców przygotowali przystawkę, danie główne oraz deser. Wszystko po to aby uczniowie z Chorwacji, Francji i Portugalii wybrali dla siebie najsmaczniejsze danie opracowane według przepisu młodzieży z Weryni w ramach projektu Food Redefined.
Teraz my oczekujemy na ich propozycje kulinarne. Mamy nadzieję, że te dania będą dla nas inspiracją do testowania różnych smaków, przypraw i technik kulinarnych.